luni, 5 mai 2008

antibiotice si medicamente contra vomei

nu stiu de ce, astazi simt nevoia de a vorbi cu cineva, o persoana aleasa la intamplare. nu am gasit insa cu cine sa vorbesc si-mi fac un scurt confesional prin acest mesaj.
...am ajuns acasa, simtind un fel de greata pe care o simteam de miercuri de cand am luat virusul asta infect, greata se agravase luand in seama ca nu mai bausem nimic in ultima ora. relativ deshidratat, ajuns acasa. m-am usurat. am luat cea mai apropiata cana si am umplut-o cu apa, dupa care m-am laudat cu cartile primite la ai mei.
se uitau la un film, asa ca nu am vrut sa-i deranjez si m-am pus sa citesc, imi plac!
...acum 00:00, perfect timing, as spune, pentru ca desi greata s-a amplificat datorita antibioticului prescris, de data aceasta de o "specialista"...am dorit sa ii dau puteri noi pentru la noapte. inca o tableta de ciprinol de 500 de mg pentru organism si maine ma voi simti bine. gatul inca imi este uscat. am vrut sa vorbesc cu doru, dar vad ca nu raspunde de asta scriu aici. stare de greata, antibiotice si pastile contra vomei. se spune ca daca te invarti, ametesti, adica ai o stare de greata. oare daca inchid ochii, si ma invart in minte, imi amplific greata si-omor omizile sau, in cel mai bun caz, le vomit?...doru mi-ar fi raspuns, "omule iar ai luat-o razna".
impactul n-a fost puternic, caci avantul nu a fost prea mare. iar razna sunt, de cand beau cafea si pana cand adorm...

Niciun comentariu: